LOADING
© Nuno Graça Moura
Clubhouse de Golf
Golf Clubhouse

O novo edifício situa-se à cota alta de uma encosta voltada para um lago construído e para o campo de golfe. Surge no remate do futuro hotel, de muito maior dimensão e de que se conhece um estudo prévio. Procuramos minimizar a preasença da construção e adaptá-la à topografia. O edifício apresenta-se fechado para a estrada e aberto para a paisagem. Uma laje espessa, pousa sobre paredes de pedra, que dividem o espaço interior e o delimitam para a estrada. O acesso é feito por uma rampa coberta. O átrio/loja distribui para a área administrativa, bar, restaurante, terraços, vestiários e garagem. A cobertura é ajardinada e, em parte, campo de golfe.

 

The new building is located at the highest part of a hill facing the lake and the golf course. It is close to the future hotel, a much larger building of which only a previous study is known. We envisage to reduce the presence of the building and adapt it to the topography. The building is closed to the road and opened to the landscape. A thick slab sits on stone walls that divide the interior space and close it to the road. Main access is through a covered ramp. The lobby / store links with the administrative area, bar, restaurant, terraces, locker rooms and garage. The roof is planted and makes part of golf course.

Clubhouse de Golf

O novo edifício situa-se à cota alta de uma encosta voltada para um lago construído e para o campo de golfe. Surge no remate do futuro hotel, de muito maior dimensão e de que se conhece um estudo prévio. Procuramos minimizar a preasença da construção e adaptá-la à topografia. O edifício apresenta-se fechado para a estrada e aberto para a paisagem. Uma laje espessa, pousa sobre paredes de pedra, que dividem o espaço interior e o delimitam para a estrada. O acesso é feito por uma rampa coberta. O átrio/loja distribui para a área administrativa, bar, restaurante, terraços, vestiários e garagem. A cobertura é ajardinada e, em parte, campo de golfe.

 

The new building is located at the highest part of a hill facing the lake and the golf course. It is close to the future hotel, a much larger building of which only a previous study is known. We envisage to reduce the presence of the building and adapt it to the topography. The building is closed to the road and opened to the landscape. A thick slab sits on stone walls that divide the interior space and close it to the road. Main access is through a covered ramp. The lobby / store links with the administrative area, bar, restaurant, terraces, locker rooms and garage. The roof is planted and makes part of golf course.


projcount is: 52
thumbnail index is: 20
previous nid is: 244
next nid is: 124
P - Óbidos
2007 2012

thumbscount is:
thumbnail index is:
prevpicfile is:
nextpicfile is:
webdesign   rucativa
webdesign   rucativa